ΠΚΜ: Εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας στην οδό που συνδέει το αεροδρόμιο «Μακεδονία» με τη Θεσσαλονίκη, μέσω της Μουδανίων

Μετατέθηκαν για σήμερα, Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, οι εργασίες αντικατάστασης κατεστραμμένων μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας στην οδό από το αεροδρόμιο “Μακεδονία” προς την πόλη της Θεσσαλονίκης, μέσω της Μουδανίων, που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν την περασμένη Παρασκευή από συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

χορηγός επικοινωνίας

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο δεξιό ρεύμα του κλάδου εισόδου στην Μουδανίων (κατεύθυνση προς την πόλη της Θεσσαλονίκης), με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, σε μήκος 500 μέτρων, από την αρχή του κλάδου εισόδου στη Μουδανίων (κατεύθυνση προς Μουδανιά).

Πρόκειται για τον κόμβο, που οδηγεί από το αεροδρόμιο προς τη Θεσσαλονίκη, όχι όμως μέσω της λεωφόρου Γεωργικής… (Πηγή: seleo.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.