Εμβόλιο κατά του κοροναϊού: Τι έδειξε έρευνα για το ενδεχόμενο συσχέτισης με την ανάπτυξη ισχαιμικών αγγειακών επεισοδίων

Στο περιοδικό Neurology (με δείκτη απήχησης 9.9) δημοσιεύτηκε πρόσφατα η εργασία των: Γεωργίου Τσιβγούλη, Καθηγητή Νευρολογίας ΕΚΠΑ, Ευάγγελου Γιαμαρέλλου-Μπουρμπούλη, Καθηγητή Παθολογίας – Λοιμώξεων ΕΚΠΑ,  Ανδρονίκης Νάσκα, Καθηγήτριας Υγιεινής και Επιδημιολογίας ΕΚΠΑ, Ηλία Τζαβέλλα, Αν. Καθηγητή Ψυχιατρικής ΕΚΠΑ και Παναγιώτη Χαλβατσιώτη, Επίκουρου Καθηγητή Παθολογίας – Σακχαρώδη Διαβήτη.

Tο εν λόγω άρθρο αφορά τη συστηματική ανασκόπηση και μετα-ανάλυση των δεδομένων με σκοπό τη διερεύνηση του επιπολασμού των ισχαιμικών αγγειακών εγκεφαλικών επεισοδίων (ΙΑΕΕ) έπειτα από εμβολιασμό για τον κοροναϊό.

Το άρθρο και τα αποτελέσματα της ανάλυσης σχολιάζουν ο Καθηγητής Νευρολογίας και Διευθυντής της Β’ Νευρολογικής Κλινικής, Γεώργιος Τσιβγούλης, η Νευρολόγος Μαρία-Ιωάννα Στεφάνου και η Νευρολόγος… (Πηγή: www.in.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.