Φακές: Τα μυστικά για το κατάλληλο μαγείρεμα

Το Βερολίνο της Φώφης Ακριθάκη στο νέο εστιατόριο του Μουσείου Μπενάκη

Video Slow Food Μετά το κοκορέτσι η Τουρκία πλέον διεκδικεί και το κουλούρι Θεσσαλονίκης «Η Ελλάδα αγκαλιάζει γεύσεις της τουρκικής κουζίνας» 30/10/2022 12:15

Αυτό που συμβαίνει στο ανανεωμένο και φρέσκο εστιατόριο του Μουσείου, είναι η νέα συνεργασία με το Αρχείο Ακριθάκη που φέρνει στην Αθήνα της δεκαετίας του 2020 το Βερολίνο των δεκαετιών του 1970, του ’80 και του ’90, το Βερολίνο της Φώφης Ακριθάκη, μέσα από έργα τέχνης και ντοκουμέντα. Ζωντανεύει την ατμόσφαιρα του περίφημου εστιατορίου που παρέμεινε καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του, από το 1977 έως το… (Πηγή: www.in.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.