Βοά ο διεθνής Τύπος με την αποκάλυψη του δικτύου παρακολούθησης ακόμα και πρωτοκλασάτων υπουργών, από το σύστημα Μητσοτάκη! Politico – Daily Mail – Γαλλικό Πρακτορείο! «Το σκάνδαλο υποκλοπών στην Ελλάδα γιγαντώνεται»

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 5.11.22, 18:16(upd)Τέλος! Σαμαράς, Δένδιας, Όλγα Κεφαλογιάννη, Άδωνης και Ευγενία Μανωλίδου, Χρυσοχοίδης, Βασ. Κικίλιας και Τζ. Μπαλατσινού στα “γαλάζια” πρόσωπα που παρακολουθούσε το Μαξίμου! Ποια άλλα πρόσωπα είναι στη λίστα των “κοριών” 5.11.22, 18:10Αποκάλυψη Τέλογλου: Το FBI στην Αθήνα για τις υποκλοπές Μητσοτάκη ! 5.11.22, 18:06Κάλεσμα- αγωνίας του ΣΥΡΙΖΑ στον πολιτικό κόσμο και τη Δικαιοσύνη μετά την αποκάλυψη της λίστας των παρακολουθούμενων: “Κρίσιμες ώρες για τη δημοκρατία και τη δικαιοσύνη” 1.11.22, 21:42Θεσσαλονίκη: Το … θερμό “επεισόδιο” ΣΥΡΙΖΑ – Λαφαζάνη σε κεντρικό δρόμο της πόλης (vid) 15.10.22, 12:17Σκευωρία …δείχνει πίσω από τα ενοχοποιητικά εμβάσματα ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης!… (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.