Μετά τον Βαγγέλη Μαρινάκη και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατα της κυβέρνησης Μητσοτάκη: “Κατανοούμε πως ο βασικός συντονιστής και συνομιλητής μας για το θέμα έχει «καρατομηθεί», αντιλαμβανόμαστε πως υπάρχουν εσωτερικά προβλήματα στην Κυβέρνηση…”

Παραμονές Χριστουγέννων του 2020 μας προτάθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου, διά στόματος του πρώην Γενικού Γραμματέα της Κυβέρνησης και Διευθυντή του Πρωθυπουργικού γραφείου κ. Γρηγόρη Δημητριάδη, να μας παραχωρηθεί το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων για 49 χρόνια ως μια πράξη δίκαιη, αφού η ΚΑΕ Παναθηναϊκός το συντηρεί επί δεκαετίες, αλλά και σαν αντιστάθμισμα στη μη υλοποίηση προεκλογικής δέσμευσης που αφορούσε στις εγκαταστάσεις του Βοτανικού. Αυτό που μας είχε ξεκαθαριστεί είναι ότι η διαπραγμάτευση της παραχώρησης επί το συνόλω, νομοθετική ρύθμιση και σύμβαση, θα γίνει αποκλειστικά με το επιτελικό κράτος, δηλαδή με το Μέγαρο Μαξίμου. Όντως η επίσημη διαπραγμάτευση ξεκίνησε την… (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.