Ποιο συστατικό στη διατροφή αυξάνει τον κίνδυνο γνωστικής εξασθένησης

Το σώμα παράγει κάποια από τα απαραίτητα συστατικά που συμβάλλουν στη διατήρηση της υγείας, ενώ κάποια άλλα τα λαμβάνουμε από τα τρόφιμα.

Ποιο συστατικό στη διατροφή αυξάνει τον κίνδυνο γνωστικής εξασθένησης Gossip-tv Team 07-12-2022 23:30

Οι υγιεινές διατροφικές επιλογές επηρεάζουν πολλούς τομείς της υγείας, συμπεριλαμβανομένης της εγκεφαλικής λειτουργίας. VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Η στιλάτη εμφάνιση της Μαλέσκου στη φωταγώγηση δέντρου στο Περιστέρι και η συνάντηση με τον Τσαλίκη Πρόσφατη μελέτη εξέτασε πώς η πρόσληψη νατρίου και καλίου επηρεάζει τον κίνδυνο γνωστικής εξασθένησης στους ηλικιωμένους.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

(Πηγή: www.gossip-tv.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.