Ο Mr Big της κατασκευής κτηρίων κατακτά την Ελλάδα με τις δημιουργίες του

Η αισθητική. Η γνώση. Η δημιουργία. Για τον διακεκριμένο μηχανικό Γρήγορη Σκαλιστήρα είναι το απαραίτητο τρίπτυχο που αποτελεί για τον ίδιο moto ζωής και δημιουργίας. Ανήκει στη γενιά των σαραντάρηδων που μετά από την ολοκλήρωση των σπουδών του στο Πολυτεχνείο της Κρήτης αποφάσισε να ταξιδέψει στο εξωτερικό και να διευρύνει τους ορίζοντες του στην επιστήμη του που τόσο αγαπά.

Για τον Γρηγόρη τα πάντα αρχίζουν και τελειώνουν στη λέξη δημιουργία. Και όπως λέει χωρίς αυτό το συστατικό δε γίνεται να ασχοληθεί κανείς με διαμόρφωση χώρων πόσο μάλλον με την κατασκευή τους. Και αν σας ακούγεται περίεργο ένας άνθρωπος του Πολυτεχνείου να έχει αισθητική και γιατί όχι ρομαντισμό σε αυτό που κάνει τότε σίγουρα δεν έχετε δει δικά του δημιουργήματα. Ο διακεκριμένος Έλληνας  μηχανικός μετά από σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης βρέθηκε για συμπληρωματικές σπουδές στην Αμερική. Εκεί όπως λέει ήταν το μέρος που έδωσε ώθηση στους μηχανισμούς αισθητικής του έτσι όπως αποτυπώνονται στις κατασκευές του εδώ στην Ελλάδα. Τελευταία του δημιουργία με την υπογραφή του ένα υπέροχο ξενοδοχείο που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης. Ο γνωστός μηχανικός πήρε επί της ουσίας ένα εγκαταλελειμμένο χώρο που ήταν κάποτε εργοστάσιο μπρικιών και το μεταμόρφωσε σε ένα ξενοδοχείο σύγχρονης αισθητικής  το   Thess Residences με αμερικάνικο αποτύπωμα και εικόνα που παραπέμπει σε Νέα Υόρκη. Το next big thing του Έλληνα Mr Big της κατασκευής κτιρίων είναι η διαμόρφωση αντίστοιχου ξενοδοχειακού χώρου στο μαγικό νησί της Σίφνου. Σε κάθε περίπτωση οι φωτογραφίες αποτελούν ένδειξη σαφή των υπέροχων δημιουργιών του.

Περισσότερες λεπτομέρειες δείτε εδώ στον σύνδεσμο που ακολουθεί.

https://www.thessresidences.com/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.