Παραμύθια σε παιδιά από Drag queens: Αντιδράσεις για την

(Πηγή: seleo.gr)

Έντονες αντιδράσεις και ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει η πρωτοβουλία της ομάδας «ΘΕΡΑΠΑΙΖΕΙΝ» να βάλει Drag Queens να διαβάσουν χριστουγεννιάτικα παραμύθια σε παιδάκια νηπιαγωγείου.

Η εκδήλωση επρόκειτο να γίνει στον παιδικό σταθμό «Μικρόκοσμος» στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο, άλλαξε τοποθεσία, καθώς σύμφωνα με τους διοργανωτές, το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο και υπήρχε ανάγκη για μεγαλύτερο χώρο. Την ίδια ώρα, οι αντιδράσεις συνεχίζονται, ενώ το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας εξέδωσε ανακοίνωση, διαχωρίζοντας τη θέση του από το event, καθώς η συμμετοχή φοιτητών και φοιτητριών έγινε με δική τους πρωτοβουλία.

Χορηγός Επικοινωνίας

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, σε ανακοίνωση που ανήρτησαν στο facebook, «Η πολλαπλάσια από το αναμενόμενο εκδήλωση ενδιαφέροντος από γονείς για συμμετοχή των παιδιών τους στη δράση είναι η απάντηση της ελληνικής οικογένειας στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από σκόπιμες διαστρεβλώσεις των γνωστών ακροδεξιών… Πηγή (Πηγή: seleo.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.