ΣΕΗ: 48ωρη απεργία για την απόσυρση του Προεδρικού Διατάγματος – Aftodioikisi.gr

(Πηγή: www.aftodioikisi.gr)

ΣΕΗ: 48ωρη απεργία για την απόσυρση του Προεδρικού Διατάγματος

Κλιμακώνουν τον αγώνα τους οι καλλιτέχνες κατά του προεδρικού διατάγματος που εξισώνει τα πτυχία τους με τα απολυτήρια Λυκείου.

Ετσι, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος (ΠΟΘΑ), κηρύσσει πανκαλλιτεχνική 48ωρη απεργία στις 1 και 2 Φεβρουαρίου, ενώ αποφάσισε συμμετοχή στη πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί τη δεύτερη μέρα της απεργίας στην Πλατεία Συντάγματος.

Οι καλλιτέχνες αξιώνουν πέρα από την απόσυρση του ΠΔ και την δημιουργία Δημόσιας Τριτοβάθμιας Ανώτατης Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης και ενίσχυση της δημόσιας καλλιτεχνικής εκπαίδευσης σε όλες τις βαθμίδες υπό την εποπτεία του Υπουργείου Παιδείας.

«Στο άγονο περιβάλλον το οποίο διαμορφώνει η κυβέρνηση για την ικανοποίηση των αιτημάτων μας είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε και να κλιμακώσουμε δυναμικά τις κινητοποιήσεις μας. Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της ΠΟΘΑ κηρύσσουμε 48ωρη απεργία… Πηγή (Πηγή: www.aftodioikisi.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.