Παραλύει η Θεσσαλονίκη: Απεργία για τα Τέμπη – Πορείες,

(Πηγή: seleo.gr)

Αποκλεισμένο θα είναι σήμερα το κέντρο της Θεσσαλόνικης με πορείες και συγκεντρώσεις τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα, στο πλαίσιο της μεγάλης απεργιακής κινητοποίησης ανά την Ελλάδα.

Αρχικά, στις 10:30, αναρχικές συλλογικότητες και αλληλέγγυοι στη ΒΙΟΜΕ αναμένεται να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στην Καμάρα.

Στη συνέχεια, στις 12:00, στο άγαλμα Βενιζέλου, το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης έχει απευθύνει κάλεσμα σε διαμαρτυρία σε φορείς, συνδικάτα και φοιτητές.

Συγκεκριμένα, θα συγκεντρωθούν μέλη του ΠΑΜΕ, της ΕΔΟΘ, του ΣΥΡΙΖΑ, της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, φοιτητικοί σύλλογοι, μαθητές και φεμινιστικές συλλογικότητες.

Το απόγευμα, στις 18:00 αναρχικές και φεμινιστικές συλλογικότητες αλλά και φοιτητές θα βρίσκονται στην Καμάρα, ενώ μία ώρα αργότερα, στις 19:00, στο άγαλμα Βενιζέλου καλεί ξανά το ΠΑΜΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ, μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, φοιτητικοί σύλλογοι… Πηγή (Πηγή: seleo.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.