
(Πηγή: www.cnn.gr)
Το «τριφύλλι» έδειξε σημάδια αντίδρασης, αλλά το περιορισμένο rotation, λόγω των απουσιών, το οδήγησε σε ακόμη μια ήττα Intime
Ο Παναθηναϊκός πάλεψε στο Μονακό, η οποία, όμως, είχε περισσότερες λύσεις και πατώντας το γκάζι στο τέλος έφτασε εύκολα στη νίκη (84-70), στην αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική.
Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι το 28ο λεπτό το παιχνίδι ήταν ισοπαλία (51-51). Στην τελευταία περίοδο, όμως, οι γηπεδούχοι έκαναν επιμέρους 20-13 κι έφτασαν στην επικράτηση.
Το «τριφύλλι» έδειξε σημάδια αντίδρασης, αλλά το περιορισμένο rotation, λόγω των απουσιών, το οδήγησε σε ακόμη μια ήττα. Ο Χρήστος Σερέλης δεν είχε τους Ουόλτερς, Αγραβάνη και Γκουντάιτις, κάτι που είχε ως… Πηγή (Πηγή: www.cnn.gr)