Η ΝΔ “στοχοποιεί” όποιον διαφωνεί με τα ψέματά της! Μετά την ΑΑΔΕ, την PEGA, τον ΟΣΕ και τη ΡΑΣ, χυδαία επίθεση στον πρώην σταθμάρχη Λάρισας επειδή είπε την αλήθεια για την τηλεδιοίκηση

(Πηγή: thefaq.gr)

«Ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε σήμερα το παλιό κέντρο τηλεδιοίκησης της Λάρισας, πού έχει πάψει πρακτικά να λειτουργεί από τον Ιούλιο του 2015 και είναι γιαπί, για να στήσει μια παράσταση ντροπής συνοδευόμενος από έναν συνταξιούχο υπάλληλο του ΟΣΕ τον οποίο ρωτούσε για το συγκεκριμένο κέντρο. Ο συνοδός του κ. Τσίπρα έχει συνταξιοδοτηθεί από το 2010, δηλαδή 5 χρόνια πριν πάψει να λειτουργεί το συγκεκριμένο κέντρο τηλεδιοίκησης (σύμφωνα με την από την από 6/3/22 επίσημη ανακοίνωση του ΟΣΕ)  και 12 χρόνια πριν παραδοθεί  το νέο τοπικό σύστημα τηλεδιοίκησης που λειτουργεί σήμερα και λειτουργούσε το μοιραίο βράδυ του δυστυχήματος, χρησιμοποιήθηκε από τους… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.