Ρετάλι πλέον η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει κάψει το λάδι της! ΣΥΡΙΖΑ μετά την παραδοχή Παπαθανάση: “Ομολογεί ότι πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη! Σε τι ακριβώς συμβιβασμό ήρθε με την τράπεζα και τι ποσό κατέβαλε;”

(Πηγή: thefaq.gr)

«Ο κ. Παπαθανάσης ομολογεί ότι πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη. Χιλιάδες δανειολήπτες και εγγυητές χάνουν τα σπίτια τους και ο ίδιος ως υπουργός κομπάζει πως ήρθε σε συμβιβασμό με την τράπεζα, αφού πρώτα έχασε το δικαστήριο με την τράπεζα για δόλια μεταβίβαση της περιουσίας του.

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 24.03.23, 23:17“Μπουρλότο” στο Μαξίμου από τη γερμανική FAZ: Πιθανότερη από ποτέ μία αλλαγή σκυτάλης στην Ελλάδα 24.03.23, 21:28Σκληρή επίθεση στη ΝΔ και από Γιώργο Παπανδρέου: “Καλά τα είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης … Η δεξιά ιστορικά καλλιέργησε αυτές τις αντιλήψεις, νομής και ιδιοποίησης της εξουσίας και η σημερινή ΝΔ αποδεικνύει καθημερινά ότι δεν αλλάζει”… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.