«Ο Ραγκούσης προσέλαβε εικονικά τα παιδιά του για να αυξάνει τα έξοδα της βίλας και να παίρνουν και επίδομα ανεργίας»- Τι απαντά ο ίδιος

(Πηγή: www.protothema.gr)

Πληροφορίες για «εικονικές προσλήψεις» των παιδιών του τομεάρχη Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να εισπράττουν επιδότηση ανεργίας, δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Απογευματινή.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο κ. Ραγκούσης προσέλαβε πλασματικά δύο από τα τρία παιδιά του και τα δήλωνε ως υπαλλήλους στην ατομική του επιχείρηση, δηλαδή στη βίλα της Πάρου, με αποτέλεσμα αφενός να αυξάνει τα λειτουργικά έξοδα της επιχείρησης, και συνεπώς να πληρώνει λιγότερο φόρο, και αφετέρου τα παιδιά του να είναι δικαιούχοι και να λαμβάνουν ακόμη και σήμερα εποχικό επίδομα ανεργίας.
Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε προχωρήσει σε «εικονικές… Πηγή (Πηγή: www.protothema.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.