Εκλογές 2023 – Στουρνάρας: Αδιανόητο ότι κάποιο από τα τρία μεγαλύτερα κόμματα θα θέσει σε κίνδυνο την πορεία προς την κανονικότητα – Αναβάθμιση μετά τις εκλογές

(Πηγή: www.protothema.gr)

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννης Στουρνάρας, παραχώρησε συνέντευξη στην ΕΡΤ, στην εκπομπή «Συμβαίνει στην Ευρώπη» και εκτίμησε ότι ο στόχος ανάκτησης της επενδυτικής βαθμίδας θα επιτευχθεί μέσα στο 2023 μετά τις εκλογές. Τόνισε ότι θα υπάρξουν νέες αυξήσεις επιτοκίων από την ΕΚΤ, ενώ τάχθηκε υπέρ της αύξησης του ανταγωνισμού στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα μέσω της δημιουργίας ενός πέμπτου πόλου.
Στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιώργο Χ. Παπαγεωργίου, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, αφού εκτίμησε ότι είναι εφικτό να ανακτήσουμε την επενδυτική βαθμίδα μέσα στο 2023, ανέφερε ότι για να συμβεί αυτό, πρώτα θα αποτιμηθούν οι… Πηγή (Πηγή: www.protothema.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.