Αυστριακή εφημερίδα περιγράφει “γλαφυρά” το πολιτικό σκηνικό: Η «Ελληνική κληρονομική δημοκρατία» των Μητσοτάκηδων – Πως φρόντισε να τακτοποιήσει και τα τρία του παιδιά!

(Πηγή: thefaq.gr)

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 2.05.23, 13:18Ηχηρή διάψευση από Τσίπρα: “Fake News η δήθεν συνάντηση με Βαρουφάκη – Μέθοδοι Τραμπ από Μητσοτάκη! Στα φανερά θα γίνουν οι συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς” 2.05.23, 13:03Αποκάλυψη για Εισαγγελέα … από Euractiv: 622 εκατ. από την κυβέρνηση Μητσοτάκη σε μεγαλοεπιχειρηματίες (αναμεσά τους και Όμιλος Τούρκου μεγιστάνα;) ενώ οι μικρομεσαίοι ασφυκτιούν 2.05.23, 12:48Σε κακή ψυχολογία ο Μητσοτάκης έπεσε σε νέα “γκάφα” αυτή τη φορά στο OPEN: Εξήγησε πώς θα μειώσει τους «μισθούς» … (vid) 24.04.23, 11:26“Συναγερμό” για την εκλογική διαδικασία χτύπησε ο Γιώργος Κύρτσος: “Με πληθυσμό γύρω στα 10,3 εκατ, έχουμε 9,8 εκατ εγγεγραμμένους στους εκλογικούς καταλόγους.”… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.