Εκλογές 2023: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέδωσε τηλεφωνικά τη διερευνητική εντολή -Αύριο στις 11:00 στο Προεδρικό ο Τσίπρας

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

Τηλεφωνικά παρέδωσε την πρώτη διερευνητική εντολή ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ανοίγοντας τον δρόμο για επίσπευση των διαδικασιών και δεύτερες κάλπες στις 25 Ιουνίου.

«Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και την ενημέρωσε ότι καταθέτει τη διερευνητική εντολή που έλαβε για τον σχηματισμό κυβέρνησης», αναφέρει η ανακοίνωση της Προεδρίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα μεταβεί αύριο στο Προεδρικό Μέγαρο για να παραλάβει τη διερευνητική εντολή από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Κατόπιν τούτου, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα δεχθεί αύριο, 23 Μαΐου στις 11:00, τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική… Πηγή (Πηγή: www.iefimerida.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.