Iberico: To meat-lovers point των αδερφών Σωτηρούδη που επενδύει στην καλή πρώτη ύλη

(Πηγή: www.voria.gr)

Δεν σταματούν μπροστά σε καμία γαστρονομική πρόκληση. Ως τέτοια άλλωστε αντιμετώπισαν τη δημιουργία του εστιατορίου Iberico πριν από ενάμιση χρόνο τα αδέρφια Χρήστος και Σταύρος Σωτηρούδης, που έχουν γράψει πολλά χιλιόμετρα στη γαστρονομική πίστα της Θεσσαλονίκης με τον Γλυκάνισο στην Πυλαία και το Marea Sea Spirit στο κέντρο.

Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στα θαλασσινά, αποφάσισαν να δοκιμαστούν και στο κρέας, ακολουθώντας όμως την ίδια φιλοσοφία που τους έκανε να ξεχωρίσουν στα δύο πρώτα εστιατόριά τους και να βραβευθούν: την επιλογή μιας εξαιρετικής πρώτης ύλης την οποία αντιμετωπίζουν με σεβασμό, δεν την μπερδεύουν γευστικά και την αξιοποιούν στον μέγιστο βαθμό. Κάπως έτσι κατάφεραν… Πηγή (Πηγή: www.voria.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.