Θεσσαλονίκη: Στη Δικαιοσύνη οδηγοί ταξί για κλοπή πελατών μέσω εφαρμογής

(Πηγή: seleo.gr)

Στη Δικαιοσύνη έχουν προσφύγει οι επαγγελματίες οδηγοί ταξί της Θεσσαλονίκης, καταθέτοντας μήνυση κατά ιδιωτικής εταιρείας που – όπως καταγγέλλουν – προσφέρει παράνομα, με τη διαδικασία της δημοπρασίας μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, υπηρεσίες μεταφορικού έργου με ιδιωτικής χρήσεως αυτοκίνητα.

Την ίδια ώρα, με προσωρινή διαταγή που εξέδωσε προ ημερών το δικαστήριο, διατάχθηκε η αναστολή λειτουργίας τόσο της εφαρμογής όσο και της ιστοσελίδας της συγκεκριμένης εταιρείας, μέχρι να συζητηθεί η κύρια υπόθεση, στο πλαίσιο αίτησης ασφαλιστικών μέτρων.

Μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Επιβατηγών Αυτοκινήτων Ταξί Θεσσαλονίκης «Ο ΕΡΜΗΣ», Κλήμης Λεοντιάδης, κάνει λόγο για «υποκλοπή του μεταφορικού έργου», επισημαίνοντας την οικονομική ζημιά που υφίσταται ο κλάδος του. Όπως αναφέρει, η πλατφόρμα – η οποία φαίνεται πως ανήκει σε ΕΠΕ με έδρα τη Λάρνακα – ξεκίνησε να δραστηριοποιείται τους τελευταίους μήνες… Πηγή (Πηγή: seleo.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.