(Πηγή: www.nooz.gr)
Οι ειδικοί, γιατροί και διατροφολόγοι προειδοποιούν πολύ συχνά για ποιες τροφές μπορούμε να καταναλώνουμε και ποιες όχι, προκειμένου να αποφύγουμε μια τροφική δηλητηρίαση.
Μια κλινικός μικροβιολόγος στο Πανεπιστήμιο του Λέστερ, η Πρίμροουζ Φρίστον ασχολείται συγκεκριμένα με τις βακτηριακές λοιμώξεις και τα μικρόβια που αναπτύσσονται τις τροφές και μπορεί να προκαλέσουν δηλητηριάσεις.
Η ίδια μάλιστα, σε άρθρο της στο El Pais, ενημερώνει το κοινό σχετικά με τους κινδύνους που έχουν ορισμένα τρόφιμα και τι είναι καλό να αποφεύγουμε.
Το φαγητό σε χώρους όπως καντίνες, μπάρμπεκιου και πικ νικ, δεν είναι ασφαλής επιλογή.
Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν έχουμε τη δυνατότητα να πλύνουμε τα χέρια μας ούτε εμείς ούτε… Πηγή (Πηγή: www.nooz.gr)