Έρευνα: Το 90% των εργαζομένων μείωσε βασικά αγαθά διατροφής – 4 στους 10 βάζουν χέρι στις αποταμιεύσεις | ΤΑ ΝΕΑ

(Πηγή: www.tanea.gr)

Τις επιπτώσεις της ακρίβειας στο βιοτικό επίπεδο των εργαζομένων και, ειδικότερα, στη μείωση της κατανάλωσης βασικών ειδών διατροφής, την πορεία εξέλιξης των αμοιβών και του χρόνου εργασίας των εργαζομένων, καθώς και την άποψή τους για την αποτελεσματικότερη προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων τους, παρουσιάζει η ειδική θεματική έρευνα κοινής γνώμης, που έδωσαν στη δημοσιότητα η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ) και το Ινστιτούτο Εργασίας.

Η έρευνα υλοποιείται σε συνεργασία με την εταιρία Alco και απευθύνεται σε εργαζόμενους ιδιωτικού τομέα για την καταγραφή, την μέτρηση και την αποτίμηση δεικτών σχετικά με την αγορά εργασίας.

Το 90% των εργαζομένων δηλώνει ότι έχει μειώσει την κατανάλωση βασικών… Πηγή (Πηγή: www.tanea.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.