Πρόστιμο 1.672.000 ευρώ για αθέμιτη κερδοφορία σε Johnson & Johnson και Colgate -Σκρέκας: Θα χτυπήσουμε την αισχροκέρδεια

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

Πρόστιμο συνολικού ύψους 1.672.000 ευρώ σε δύο πολυεθνικές εταιρείες, για τις οποίες ολοκληρώθηκε ο έλεγχος από τη Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ), επέβαλε το υπουργείο Ανάπτυξης.

Τα πρόστιμα αφορούν την παράβαση του άρθρου 54 του ν. 5045/29-07-2023, σχετικά με την περιστολή φαινομένων αθέμιτης κερδοφορίας.

Συγκεκριμένα, επιβάλλεται:

Πρόστιμο 1.000.000 ευρώ στην εταιρεία Johnson & Johnson ΕΛΛΑΣ – ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.Πρόστιμο 672.000 ευρώ στην εταιρεία COLGATE PALMOLIVE ΕΜΠΟΡΙΚΗ (ΕΛΛΑΣ) ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.

Σκρέκας: Όπου διαπιστώνονται παρανομίες επιβάλλονται πρόστιμα

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, δήλωσε: «Είναι πλέον σαφέστατο προς όλες τις πλευρές ότι οποιαδήποτε παράβαση δεν γίνεται ανεκτή. Οι έλεγχοι των Υπηρεσιών μας είναι συνεχείς και… Πηγή (Πηγή: www.iefimerida.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.