Ο χυμός παντζαριού μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφράγματος σε αυτούς τους ανθρώπους

(Πηγή: www.enikos.gr)

Ο χυμός παντζαριού μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφράγματος σε αυτούς τους ανθρώπους

Μια πρόσφατη μελέτη που διεξήχθη από το Εθνικό Ινστιτούτο Έρευνας Υγείας και Φροντίδας, το οποίο είναι το ερευνητικό τμήμα του Ενικού Συστήματος Υγείας της Βρετανίας, διαπίστωσε ότι η καθημερινή κατανάλωση χυμού παντζαριού για έξι μήνες μετά την τοποθέτηση stent μπορεί να μειώσει σημαντικά τα καρδιακά επεισόδια και την ανάγκη για επαναλαμβανόμενες ιατρικές παρεμβάσεις σε ασθενείς με στηθάγχη.

Τα ευρήματα της μελέτης, που παρουσιάστηκαν στο συνέδριο της British Cardiovascular Society, δείχνουν ότι το 16% των ασθενών με στηθάγχη αντιμετώπισαν καρδιακά ή κυκλοφορικά προβλήματα εντός δύο ετών μετά την τοποθέτηση stent…. Πηγή (Πηγή: www.enikos.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.