Τελευταία αγωνιστική στα Κύπελλα Ευρώπης με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

(Πηγή: www.enikos.gr)

Τελευταία αγωνιστική στα Κύπελλα Ευρώπης με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

Οι όμιλοι των Κυπέλλων Ευρώπης ολοκληρώνονται αυτή την εβδομάδα και «σφραγίζονται» τα τελευταία εισιτήρια για τις νοκ άουτ φάσεις.

Στο Champions League κρίνεται η πρόκριση στους σημερινούς αγώνες, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπάγερν, Κοπεγχάγη-Γαλατασαράι και Νάπολι-Μπράγκα και στα αυριανά παιχνίδια, Ντόρτμουντ-Παρί Σεν Ζερμέν, Νιούκαστλ-Μίλαν και Πόρτο-Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και bet builder που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό παίκτη προσφέρει το Πάμε Στοίχημα για τα παιχνίδια του Champions League.

Το Cash Out του Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ ανανεώθηκε και έγινε καλύτερο από ποτέ. Για πρώτη φορά μπορείς να κάνεις Partial ή Auto Cash Out μέσω του OPAPSTORE app όποια στιγμή θέλεις.

Το σημερινό ντέρμπι του Champions League Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπάγερν και τα αυριανά ματς Ερυθρός Αστέρας-Μάντσεστερ Σίτι και Λειψία-Γιουνγκ Μπόις προσφέρονται με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις στα… Πηγή (Πηγή: www.enikos.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.