Θεσσαλονίκη: Αφέθηκαν τρεις ελεύθεροι με τον όρο να μην παρακολουθούν αγώνες της ομάδας τους για το οπαδικό επεισόδιο στη Βούλγαρη τον περασμένο Οκτώβριο

(Πηγή: seleo.gr)

Ελεύθεροι, με τον όρο να μην παρακολουθούν αθλητικούς αγώνες της ομάδας τους, αφέθηκαν τρεις κατηγορούμενοι οπαδοί για συμμετοχή στη συμπλοκή με οπαδικά κίνητρα που σημειώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο, στην περιοχή της Βούλγαρη, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Επρόκειτο για επεισόδιο στο οποίο ενεπλάκησαν οπαδοί του Άρη και του ΠΑΟΚ, κατά το οποίο τραυματίστηκαν στο κεφάλι και χρειάστηκε να νοσηλευτούν σε νοσοκομείο δύο υποστηρικτές του «Δικεφάλου».

Μεταξύ αυτών που απολογήθηκαν σήμερα ήταν οι δύο τραυματίες, ενώ ο τρίτος ταυτοποιήθηκε στη συνέχεια από την Αστυνομία και κατέστη κατηγορούμενος για πλημμεληματικές πράξεις με τις επιβαρυντικές όμως διατάξεις του Αθλητικού Νόμου, όπως και οι δύο συγκατηγορούμενοί του.

Html code… Πηγή (Πηγή: seleo.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.