Φρέντο εσπρέσο VS Καπουτσίνο – Η ελληνική πατέντα κερδίζει τη «μάχη» του καφέ

(Πηγή: www.tanea.gr)

Δεν μπορείς να πάρεις την ήλιο από την Ελλάδα, όπως δεν μπορείς να πάρεις τον καφέ από τον Έλληνα.

Το συγκεκριμένο ρόφημα αποτελεί για πολλούς μια καθημερινή συνήθεια, ενώ για τους λάτρεις του είδους μπορεί να είναι ιεροτελεστία.

Ο καφές είναι αναμφίβολα μέρος της κουλτούρας μας, τόσο τον χειμώνα όσο και το καλοκαίρι. Δεν βρισκόμαστε άλλωστε τυχαία στην κορυφαία δεκάδα παγκοσμίως, με 3 κιλά καφέ κατά κεφαλήν ετήσια κατανάλωση (έρευνα του Pricefox).

Ειδικά αν μιλάμε για τον φραπέ ή τον φρέντο. Ο κρύος εσπρέσο και καπουτσίνο είναι ελληνική εφεύρεση, η οποία έχει απήχηση παγκοσμίως και μάλιστα μεγαλύτερη από τον ιταλικό καφέ.

Απόδειξη η λίστα του Taste Atlas, στην οποία ο καπουτσίνο… Πηγή (Πηγή: www.tanea.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.