Μητσοτάκης στην παραλαβή νέων ελικοπτέρων Romeo: Παρά την ηρεμία που υπάρχει στο Αιγαίο, δεν επιτρέπονται οι ψευδαισθήσεις

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

Παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκηυ πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την παραλαβή τριών νέων ελικοπτέρων τύπου Romeo MH-60R Seahawk από το Πολεμικό Ναυτικό, στην Αεροπορική Βάση Κοτρωνίου στον Μαραθώνα.

Ο πρωθυπουργός σε δηλώσεις του τόνισε: «Τα ελικόπτερα αυτά ενισχύουν την αξία τους σε μια εποχή που δυστυχώς εντείνεται η γεωπολιτική αστάθεια στην ευρύτερη περιοχή μας. Παρά την ηρεμία που επικρατεί στο Αιγαίο, και οι εξ ανατολών γείτονες επιταχύνουν το εξοπλιστικό τους πρόγραμμα. Επιβάλλονται, συνεπώς, οι προσεγγίσεις, αλλά δεν επιτρέπονται οι ψευδαισθήσεις. Όλοι οφείλουμε να είμαστε προσηνείς, αλλά ποτέ αφελείς. Μένοντας προσηλωμένοι στην πυξίδα που δείχνει πάντα την ειρήνη, το Διεθνές Δίκαιο και… Πηγή (Πηγή: www.iefimerida.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.