Δίκη Folli Follie – Κουτσολιούτσος: Κατέστρεψαν ένα διαμάντι σε μια νύχτα – Ποτέ δεν έψαξαν την εταιρεία, μόνο το όνομά μου

(Πηγή: www.protothema.gr)

«Για τα οικονομικά στην Ασία δεν είχα ιδέα. Τα είχαν αναλάβει άλλοι. Την περίοδο των ισολογισμών μου φέρναμε πάκους και μου λέγανε «κύριε Δημήτρη να υπογράψετε». Για μένα δεν έχει νόημα η πλαστογραφία που αναφέρει το κατηγορητήριο, ήταν μάλλον για εσωτερική χρήση…», είπε σήμερα, συνεχίζοντας για τρίτη ημέρα την απολογία του στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο Δ. Κουτσολιούτσος, βασικός κατηγορούμενος στη δίκη για το πολύκροτο οικονομικό σκάνδαλο της Folli Follie.
Συμβουλευόμενος τις σημειώσεις του με οικονομικά στοιχεία, ο 82χρονος επιχειρηματίας, ιδρυτής της πολύπαθης εταιρείας, υπεραμύνθηκε και σήμερα τη νομιμότητα των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων και υποστήριξε πως οι μεγάλες ελεγκτικές εταιρείες… Πηγή (Πηγή: www.protothema.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.