Θεσσαλονίκη: Οι πειραγμένοι ταχογράφοι, οι νοικιασμένες κάρτες, το κυνηγητό της Τροχαίας – Η μάχη της ασφάλτου στα φορτηγά

(Πηγή: www.voria.gr)

Σε μια διαρκή μάχη με κυκλώματα, τα μέλη των οποίων παρεμβαίνουν στους ταχογράφoυς των βαρέων οχημάτων αλλοιώνοντας τα στοιχεία τους προκειμένου να «κερδίσουν» χιλιόμετρα και άρα να αυξήσουν τα κέρδη τους σε βάρος της οδικής ασφάλειας, βρίσκεται η Τροχαία Θεσσαλονίκης.

Τα αποτελέσματα των εντατικών ελέγχων που πραγματοποιούνται στους αυτοκινητοδρόμους αποφέρουν καρπούς, καθώς έχει διαπιστωθεί σωρεία παρεμβάσεων και αλλοιώσεων στη συσκευή που φέρουν τα φορτηγά, η οποία καταγράφει τον χρόνο, την ταχύτητα, την απόσταση και τις διάφορες κινήσεις των οδηγών πάνω σε έναν διαγραµµατικό δίσκο (διάγραµµα).

Το κόλπο δεν είναι καινούργιο, ωστόσο όσο εξελίσσεται το νομοθετικό πλαίσιο και η τεχνολογία, τόσο ενισχύεται η… Πηγή (Πηγή: www.voria.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.