Στήλη Άλατος: Το κείμενο που δεν αξίζει τον κόπο να γράψω για την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο Χατζηδάκης που διαδίδει ότι πήρε δαχτυλίδι από τον Μητσοτάκη και η … αβάστακτη ελαφρότητα κάποιων στην Κουμουνδούρου (πρόβολείς μόνο τους υποψήφιους της Αττικής για τις προκριματικές εκλογές!)

(Πηγή: thefaq.gr)

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 13.04.24, 17:30Τέμπη: Και μονταζιέρα υπήρξε και μπάζωμα έγινε. Ας μην υπάρξει και συγκάλυψη 13.04.24, 15:09Η Δώρα Αυγέρη υπενθυμίζει ότι την Κυριακή γίνονται εκλογές για τον ΣΥΡΙΖΑ σε όλη … την Ελλάδα: “Η ψήφος για τις ευρωεκλογές θα στοιχίσει ακριβά στη ΝΔ και την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη”! (vid) 12.04.24, 23:54Στέφανος Κασσελάκης στη Νέα Σμύρνη: “Έχουν πρόβλημα μαζί μου. Διότι η προπαγάνδα Γκρίνμπεργκ για να πετύχει θέλει έναν προβλέψιμο αντίπαλο. Κι εγώ δεν είμαι προβλέψιμος” 12.04.24, 23:40ΣΥΡΙΖΑ για τα “μυστήρια” Μητσοτάκη – Ζελένσκι: “Ως εδώ με την μυστική διπλωματία στο ουκρανικό – Η κυβέρνηση να ενημερώσει άμεσα” 12.04.24, 23:18Ντοκουμέντο… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.