Ο Στέφανος Τζουμάκας “ξεθολώνει τα τζάμια”: Η ωραία περικύκλωση Made in USA και … οι  υπουργοί άμυνας Ελλάδας και Τουρκίας που γνωστοποίησαν συμφωνία  για συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο

(Πηγή: thefaq.gr)

Ήδη άρχισαν οι επιπτώσεις διεθνώς από τη νέα διαίρεση του κόσμου

Στο λόμπι της βίαιης απολιγνιτοποίησης υπάρχει αναταραχή και ετερόκλητες συμμαχίες καθότι οι οικονομίες και οι κοινωνίες θέλουν σταθερή ενεργεία.

Για παράδειγμα, όπως αναφέρει η Deutsche Welle, ο πράσινος υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας Ρόμπερτ Χάμπεκ κατέστησε σαφές  ότι  για εναλλακτικές επιλογές από πυρηνική ενέργεια, άνθρακα και λιγνίτη, δεν  έχει  κανένα  ταμπού. Είναι σύμφωνος.

Ακολούθησαν οι  υπουργοί άμυνας Ελλάδας και Τουρκίας που γνωστοποίησαν συμφωνία  για συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο. Ο  ασκών καθήκοντα Πρωθυπουργού, εκπρόσωπος του παραρτήματος Μπάιντεν στην Αθήνα εγκατέλειψε τα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, άδειασε τον Υπουργό των Εξωτερικών και αναγνώρισε δικαιώματα στη γείτονα χώρα  πέραν… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.