Οργή Τσίπρα για το εγκαταλελειμμένο Αρκαλοχώρι: “Πληρώνετε την επιτελική ανικανότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη” – Πνίγηκε στις αγκαλιές των πολιτών (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

Στο Αρκαλοχώρι του Δήμου Μινώα Πεδιάδος βρέθηκε, συνεχίζοντας την επίσκεψή του στο Ηράκλειο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος συνάντησε και συνομίλησε με πληγέντες του σεισμού της 27ης Σεπτεμβρίου, οι οποίοι δήλωσαν «εγκαταλελειμμένοι από την πολιτεία». Μέλος του Συλλόγου Σεισμοπλήκτων μάλιστα, είπε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ότι «νιώθουμε σαν να είμαστε στην επόμενη μέρα από το σεισμό» συμπληρώνοντας ότι «ειδικά από τα Χριστούγεννα και μέχρι σήμερα, δεν έχει γίνει τίποτα».

Ο Αλέξης Τσίπρας άκουσε μέλη του Συλλόγου Σεισμοπλήκτων «Η Ελπίδα», εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου της περιοχής και εκπροσώπους συλλογικοτήτων, που του εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για την κατάσταση που επικρατεί.
«Δεν είναι… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.