«Η εγχείρηση πέτυχε αλλά ο ασθενής απεβίωσε»! Αιχμηρή ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για τους κυβερνητικούς πανηγυρισμούς για την κερδοφορία της ΔΕΗ που την πουλάνε κομμάτι – κομμάτι σε Funds

(Πηγή: thefaq.gr)

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη πανηγυρίζει προκλητικά για την αύξηση του περιθωρίου κέρδους της ΔΕΗ και για τις «εκπτώσεις» του 2021, ενώ όλοι οι καταναλωτές, νοικοκυριά και επιχειρήσεις πλήττονται σε ακραίο βαθμό από τα αποτελέσματα της ενεργειακής της πολιτικής, θυμίζοντας την κλασική ρήση «Η εγχείρηση πέτυχε αλλά ο ασθενής απεβίωσε» τονίζουν ο Σωκράτης Φάμελλος και η Πέτη Πέρκα.

«Ακόμα και οι «εκπτώσεις» αποδεικνύεται ότι είναι τελικά μικρότερες από την τεράστια αύξηση των εσόδων κατά 1,057 δισ. ευρώ λόγω της επιβάρυνσης των καταναλωτών με τη ρήτρα αναπροσαρμογής.

Όσο και αν χρησιμοποιεί τις αποσβέσεις για να κρύψει τα 871,7 εκατ. ευρώ των λειτουργικών κερδών για να… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.