Ανακοίνωσε το νέο κόμμα του ο Κωνστ Μπογδάνος: “Αντικομουνιστικό, ευρωατλαντικό, της «ελληνορωμαϊκής και ιουδαιοχριστιανικής παράδοσης, ένα κόμμα αντιφασιστικό και αστικό»…”! (Δεν περιγράφουμε άλλο…)

(Πηγή: thefaq.gr)

Στην ανακοίνωση της ίδρυσης του νέου κόμματος «Εθνική Συμφωνία» (Ε.ΣΥ.) προχώρησε σήμερα το απόγευμα ο Κωνστατνίνος Μπογδάνος, παρουσιάζοντάς το με δήθεν αντισυστημικό περιτύλιγμα.

Μιλώντας για ένα κόμμα αντάρτικο και ταυτόχρονα αντικομμουνιστικό, έκανε λόγο για «κόμμα ευρωατλαντικό» μιας και όπως ο ίδιος δήλωσε «μεγαλώσαμε με Θάτσερ και με Ρέιγκαν και δεν θα προδώσουμε τα είδωλά μας» -θυμάται κανείς άραγε τις φωτογραφίες του με μπλουζάκι της ΕΣΣΔ- για ένα κόμμα της «ελληνορωμαϊκής και ιουδαιοχριστιανικής παράδοσης, ένα κόμμα αντιφασιστικό και αστικό».

Καταλήγοντας, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ δεν παρέλειψε να ξαναφορέσει το αντισυστημικό του κοστούμι ξεκαθαρίζοντας προς του λίγους, πολλούς κατά τον ίδιο, παριστάμενους ότι «όσοι έχουν περάσει από μεγάλα κόμμα να ξεχάσετε αυτά που ξέρατε. Ότι τα Μέσα είναι μαζί σας σας, ότι… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.