Γιάννης Μαντζουράνης: «Η αλήθεια και θα αποκαλυφθεί και θα εκδικηθεί τους βιαστές της – Άρχισε η αποδόμηση του κατασκευασμένου κατηγορητηρίου κατά Βαξεβάνη»

(Πηγή: thefaq.gr)

«Η αμεροληψία του δικαστή είναι συνταγματικό καθήκον του, η δικαστική ανεξαρτησία όμως είναι διαρκές ζητούμενο, που κρίνεται κάθε φορά από τις πράξεις και παραλείψεις του δικαστή», τονίζει ο συνήγορος του Κώστα Βαξεβάνη, Γιάννης Μαντζουράνης, με αφορμή την έναρξη της δίκης σχετικά με τις κακουργηματικές διώξεις που αντιμετωπίζει ο δημοσιογράφος μετά τις αποκαλύψεις του στο σκάνδαλο Novartis.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο ιδιοκτήτης του Documento με ανάρτησή του στο Facebook υποσχέθηκε εκπλήξεις ενόψει της εκδίκασης της υπόθεσής του, σημειώνοντας ότι αν κάποια πρέπει να απολογηθεί είναι η ανακρίτρια του Αρείου Πάγου κα Αλεβιζοπούλου η οποία σκορπά κατηγορίες για έγγραφα που δεν είχε καν στην κατοχή της ώστε να τα αξιολογήσει.

«Σήμερα άρχισε η αποδόμηση ενός κατηγορητηρίου, που κατασκευάστηκε με πολιτική εκδικητικότητα και εμπάθεια και γι’ αυτό κακοποιεί την αλήθεια αγνοώντας ή και παραποιώντας κρίσιμα έγγραφα της δικογραφίας. Ωστόσο η αλήθεια και θα αποκαλυφθεί και… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.