Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Κόλαφος το θεματικό τραπέζι για την Δημοκρατία! «Υποβάθμιση της ΕΡΤ, παρακολούθηση Κουκάκη από την ΕΥΠ, διώξεις δημοσιογράφων και εισαγγελικών λειτουργών, η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα παραδώσει μια τραυματισμένη δημοκρατία» (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

Τους Θεσμούς και τη Δημοκρατία στη χώρα μας είχε ως θέμα το δεύτερο τραπέζι του Σαββάτου, στο 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο κλειστό γήπεδο του Φαλήρου. Σε αυτό συζήτησαν η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Όλγα Γεροβασίλη, ο πρώην πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, Κωστής Παπαϊωάννου και ο κοσμήτορας της Σχολής Πολιτικών Επιστημών του Παντείου, Δημήτρης Χριστόπουλος.

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα παραδώσει μία τραυματισμένη δημοκρατία» υπογράμμισε στην τοποθέτησή της η Όλγα Γεροβασίλη.

«Συντηρητικές κυβερνήσεις όπως η ελληνική μας έχουν συνηθίσει στον αυταρχισμό, στο συγκεντρωτισμό και στην περιστολή ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ατομικών και πολιτικών» σημείωσε και πρόσθεσε ότι «τέτοιες συμπεριφορές… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.