Επιμένει να πετάει αετό … ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για την παρακολούθηση δημοσιογράφου από την ΕΥΠ – πανικόβλητος με Τσίπρα – ΣΥΡΙΖΑ

(Πηγή: thefaq.gr)

Τον ανήξερο έκανε για άλλη μια φορά ο Γιάννης Οικονόμου για την υπόθεση της παρακολούθησης του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη από την ΕΥΠ, την ώρα που οι αποκαλύψεις προκάλεσαν την παρέμβαση της Δικαιοσύνης. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ρωτήθηκε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ειδικά για την τροπολογία που πέρασε η κυβέρνηση Μητσοτάκη, με την οποία καταργήθηκε η δυνατότητα να ενημερώνεται από την ΑΑΔΑΕ κάποιος πολίτης που βρέθηκε υπό παρακολούθηση για λόγους εθνικής ασφάλειας μετά από σχετικό αίτημα, ρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Η τροπολογία έχει κάνει το αυτονόητο: Όταν δημιουργείται ένας λόγος εθνικής ασφάλειας κάποιος να παρακολουθείται, είναι αυτονόητο… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.