«Καταπέλτης» η εισαγγελέας κατά Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: «Η δολοφονία ήταν προσχεδιασμένη… Βλέπουμε έναν άνθρωπο χωρίς συναίσθημα»

(Πηγή: thefaq.gr)

Την πεποίθηση ότι η δολοφονία της Καρολάιν ήταν προσχεδιασμένη, εξέφρασε η εισαγγελέας της έδρας σχολιάζοντας την απολογία του Μπάμπη Αναγνωστοπούλου.

«Παρουσιάζετε ένα βίαιο ασφυκτικό θάνατο ως περιστατικό ενδοοικογενειακής βιας. Προσπαθούσατε να τεντώσετε μια κατάσταση. Να δείξετε ότι υπήρχε μια επιδεινούμενη ένταση ώστε να δικαιολογήσετε ένα βίαιο έγκλημα. Γνωρίζουμε από την ιατροδικαστική έκθεση ότι προσπαθούσατε εναγωνίως να σκοτώσετε. Δεν μπορεί σε αυτό το χρόνο να νομίζατε κάτι αντίθετο από αυτό που συνέβη. Δηλαδή ότι λιποθύμισε».

-Κατηγορούμενος: Ό,τι είπα είναι μια προσπάθεια όχι να πείσω για μια κατάσταση που πρώτος είπα ότι δεν επιδέχεται καμία δικαιολογία. Οποιοσδήποτε βρίσκετε σε μια κατάσταση τέτοιας σύγχυσης…
-Εισαγγελέας: Ακόμα και… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.