Το παραδέχονται πλέον δημόσια ότι θέλουν να κόβουν το ρεύμα σε πολίτες που δεν πληρώνουν τη ρήτρα αναπροσαρμογής! «Όχι» είπε η κυβέρνηση στην τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ  

(Πηγή: thefaq.gr)

Χωρίς καμία ντροπή πλέον, η κυβέρνηση προχωρά ακάθεκτα στον εμπαιγμό των πολιτών και τους κουνάει το δάχτυλο με τη ρήτρα αναπροσαρμογής, ενώ τα δίνει όλα στην αισχροκέρδεια!

Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη απέρριψε τις τροπολογίες της αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ) που ζητούσαν την προστασία των καταναλωτών από το πρωτοφανές κύμα ακρίβειας που εκτοξεύουν τους λογαριασμούς ρεύματος. Μάλιστα είπε «όχι» στην τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να μην κόβεται το ρεύμα εξαιτίας της ρήτρας αναπροσαρμογής, σφίγγοντας ακόμα περισσότερο τη θηλειά γύρω από τον λαιμό του ελληνικού λαού

Υπενθυμίζεται ότι η νομοθετική πρωτοβουλία της αξιωματικής αντιπολίτευσης προέβλεψε την απαγόρευση της διακοπής ρεύματος σε όσους δεν μπορούν να… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.