Ο Νικολακόπουλος επιβεβαιώνει την πρόβλεψη του The FaQ: “Η συμμετοχή μπορεί να ξεπεράσει και τις 150.000” – Ομιλία Αλέξη Τσίπρα από την πλατεία Κουμουνδούρου μετά τα πρώτα αποτέλεσματα

(Πηγή: thefaq.gr)

Την εκτίμηση πως η συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία μπορεί να υπερβεί και τις 150.000 εξέφρασε ο πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) Ηλίας Νικολακόπουλος. Σημειώνεται πως το The FaQ ήταν το Μέσο που από νωρίς το μεσημερι είχε προβεί στην εκτίμηση για προσέλευση που θα ξεπερνούσε τις 150.000 πολιτών

Σε δήλωσή του  στις 21.00 o κ. Νικολακόπουλος διευκρίνισε ότι η ψηφοφορία θα συνεχιστεί μόνο στα εκλογικά τμήματα στα οποία υπάρχουν ουρές.

Ο τελικός αριθμός των συμμετεχόντων θα ανακοινωθεί μετά τις 22:00.

Σε ότι αφορά στα αποτελέσματα για την ανάδειξη των μελών της Κεντρικής Επιτροπής αυτά αναμένονται να γίνουν γνωστά αύριο Δευτέρα πιθανότατα μέχρι το απόγευμα επειδή… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.