Το πολιτικό σκηνικό άλλαξε ήδη: Παρά την προπαγάνδα και τον “πόλεμο” 130.000 στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τις 8 το βράδυ! Ηχηρό μήνυμα υπέρ Τσίπρα και κατά Μητσοτάκη ότι πάνω από τους μισούς γράφτηκαν μέλη σήμερα!

(Πηγή: thefaq.gr)

Τις 130.000 ξεπέρασαν οι άνθρωποι που ψήφισαν στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σύμφωνα με στοιχεία μέχρι τις 20:00. Ήδη από τις 17:00 οι συμμετοχές είχαν ξεπεράσει το φράγμα των 100.000 ενώ από το μεσημέρι ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ είχε υπερδιπλασιάσει τα μέλη του. Η ψηφοφορία στα εκλογικά κέντρα όλης της χώρας συνεχίζεται κανονικά. Παράλληλα όπως σημείωναν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή αποφάσισε την παράταση κατά μία ώρα των εκλογών, καθώς υπάρχει μεγάλη προσέλευση και ουρές στα εκλογικά κέντρα σε όλη την επικράτεια.

Η εκλογική διαδικασία λαμβάνει χώρα από το πρωί με αθρόα προσέλευση πολιτών σε περίπου 1000 εκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ για τις εσωκομματικές εκλογές στο κόμμα. Ειδικά στην κάλπη του προέδρου η προσέλευση… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.