Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 30ης Ιουνίου, οι υπό συνταξιοδότηση Δικαστές έστειλαν σε Ειδικό Δικαστήριο Παπαγγελόπουλο και Τουλουπάκη

(Πηγή: thefaq.gr)

Με αμετάκλητο και οριστικό βούλευμα που εξέδωσε αργά το βράδυ της Πέμπτης, 30ης Ιουνίου το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο παραπέμπει στο εδώλιο του Ειδικού Δικαστηρίου τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και την πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς και εισαγγελέα Εφετών Ελένη Τουλουπάκη για τους χειρισμούς τους στο σκάνδαλο της Novartis.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δικαστές εντοπίζουν επιλήψιμους χειρισμούς στην υπόθεση που αφορούσε τα πολιτικά πρόσωπα τα οποία ενεπλάκησαν. Κατά τις ίδιες πηγές, η κ. Τουλουπάκη παραπέμπεται  για παράβαση καθήκοντος τελεσθείσα δια παραλείψεως, δηλαδή μόνον για πλημμέλημα.

Το βούλευμα του πενταμελούς Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου περί ευθύνης υπουργών, που πάντως… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.